Sidder du med en drøm om at køre med modeljernbanetoge, men du har bare ikke pladsen til det derhjemme? Eller kunne du bare godt tænke dig at møde andre med samme interesse som dig? Så er Modeljernbaneklubben Hornsherred muligvis noget for dig!

I Modeljernbaneklubben Hornsherred har vi et godt fællesskab, der både bygger på en fælles interesse for modeljernbaner, men også et ønske om at have nogle hyggelige klubmøder.

Man behøver dog absolut ikke have en interesse i modeltoge for at være medlem. Klubben er åben for alle, der har lyst til at bruge deres onsdagsaftener i godt selskab. Man er mere end velkommen til bare at komme og drikke en kop kaffe eller øl og få sig en sludder.

Klubben er åben for ikke-medlemmer d. 1. onsdag i måneden. Så kom bare forbi og hør mere om klubben. Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Som medlem får du bl.a. mulighed for at køre dine modeltoge rundt på vores flotte bane, der er en af Danmarks største. Du kan finde videre information om vores bane her. Klubben ligger ikke inde med modeltoge, og dette er derfor noget man selv skal medbringe.

Kontingent: 600 kr halvårligt